tag:blogger.com,1999:blog-8894654880499724046.post3265823579894808388..comments2023-10-05T08:39:07.636+02:00Comments on cotó de sucre: "Salpicón" de pasta amb salsa verdaCotó de sucrehttp://www.blogger.com/profile/11354025697176064581noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-8894654880499724046.post-90355135167157401742013-10-03T21:13:19.220+02:002013-10-03T21:13:19.220+02:00M'encanta aquesta carmanyola!!!
A tu, el memòr...M'encanta aquesta carmanyola!!!<br />A tu, el memòries t'ha servit per publicar... jo ni el memòries... aquest any estic fent una tornada al ralentí.<br /><br />PTNTS<br />DolçaNo tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8894654880499724046.post-78426066177694573582013-09-30T13:16:36.280+02:002013-09-30T13:16:36.280+02:00Hola noies! m'alegro que el Memòries us servei...Hola noies! m'alegro que el Memòries us serveixi per tornar a publicar al bloc. M'emporto la recepta pel recull. PetonetsJudithhttps://www.blogger.com/profile/07689790679503047870noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8894654880499724046.post-3215634823536752692013-09-27T08:22:14.375+02:002013-09-27T08:22:14.375+02:00Aquesta salsa verda la trobo molt interessant!
Una...Aquesta salsa verda la trobo molt interessant!<br />Una opció molt bona per portar a la carmanyola!Gourmenderieshttps://www.blogger.com/profile/14608270853148676735noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8894654880499724046.post-19093969903828135792013-09-26T11:40:20.564+02:002013-09-26T11:40:20.564+02:00He estat molt temps sense rebre notícies teves, és...He estat molt temps sense rebre notícies teves, és que no publicaves?<br />I ara que m'arriba aquesta recepta la trobo molt interessant.<br />Petonets.http://tintacirera.blogspot.com/https://www.blogger.com/profile/04946272938157962258noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8894654880499724046.post-72641094199368906122013-09-26T07:57:20.036+02:002013-09-26T07:57:20.036+02:00Ei, ben tornada de nou!!!!!!!
Participar al Memòri...Ei, ben tornada de nou!!!!!!!<br />Participar al Memòries sempre és un bon motiu per escriure al blog :)<br />I més amb aquest tema, molt d'actualitat. Aquesta amanida ha de ser boníssima i molt completa.Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8894654880499724046.post-19906574376360170222013-09-25T14:46:51.906+02:002013-09-25T14:46:51.906+02:00Ja veig que sempre has menjat bé, això de portar-t...Ja veig que sempre has menjat bé, això de portar-te el menjar és el millor que es pot fer.<br />Una carmanyola per fer enveja als companys.<br />Moltíssimes gràcies per participar.Coses de Llàbirohttps://www.blogger.com/profile/16829312925401226346noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8894654880499724046.post-88528673659454326852013-09-25T08:35:49.303+02:002013-09-25T08:35:49.303+02:00Bona pensada!! Fresquet, que no necessita ni micro...Bona pensada!! Fresquet, que no necessita ni microones! Tapa't de tapeshttps://www.blogger.com/profile/10806731718828615730noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8894654880499724046.post-6756481887884403322013-09-24T22:54:08.307+02:002013-09-24T22:54:08.307+02:00OOOOohh!!! Quins colors més bonics!!! Entra per la...OOOOohh!!! Quins colors més bonics!!! Entra per la vista!!<br />Salut i petons,<br />OlgaLa Cuina de l'Olgahttps://www.blogger.com/profile/09625586686538332683noreply@blogger.com