tag:blogger.com,1999:blog-8894654880499724046.post3500976994488035691..comments2023-10-05T08:39:07.636+02:00Comments on cotó de sucre: Llom de xai amb pesto de ruca i aire de formatge de cabra. La Riera (capítol 8)Cotó de sucrehttp://www.blogger.com/profile/11354025697176064581noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-8894654880499724046.post-3809590058689597452011-05-20T14:25:42.043+02:002011-05-20T14:25:42.043+02:00Deu meu,quina recepta!!!que presentació!!!només pe...Deu meu,quina recepta!!!que presentació!!!només pel nom i sabent que porta xai m'ho menjaria tot,ara!!!...REPETEIXO:UN PLAT DIGNE D'UN RESTAURANT D'ESTELLA MICHELIN!!!!Claudia-Mi dulce pasiónhttp://todo-con-mucho-amor.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8894654880499724046.post-44589967934679993252011-05-19T19:52:59.000+02:002011-05-19T19:52:59.000+02:00Com la majoria de companys m´he quedat ennluernada...Com la majoria de companys m´he quedat ennluernada amb el plat, l´aire...el pesto amb ruca Uf! quin platàs!Cristinahttps://www.blogger.com/profile/15153345510570516775noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8894654880499724046.post-65442198721603693272011-05-19T16:22:32.834+02:002011-05-19T16:22:32.834+02:00Hola Sandra, tens raó, això de l'aire li dóna ...Hola Sandra, tens raó, això de l'aire li dóna un puntet que està força bé. Ptons!<br /><br />Hola Eri, doncs ja saps el que toca, a fer aire del que sigui a dojo, jejeje!<br /><br />Hola Gemma Caprofiti, doncs ja ho saps, ja tens una cosa més a la llibreta de pendents, jajaja!<br /><br />Hola Gemma, a veure si un dia o altre l'aconseguim, jajaja! Si que queda bé el pesto fet amb ruca, t'agradarà.Cotó de sucrehttps://www.blogger.com/profile/11354025697176064581noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8894654880499724046.post-59403297955339428422011-05-19T08:37:46.059+02:002011-05-19T08:37:46.059+02:00Uau, el pesto de ruca m'ha agradat molt, el pr...Uau, el pesto de ruca m'ha agradat molt, el proper cop canviaré l'alfàbrega per la ruca, que ha de quedar diferent i molt bo.<br />Tot el plat em sembla digne d'un restaurant d'estella Michelin!Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8894654880499724046.post-71531940280448257922011-05-19T08:18:14.826+02:002011-05-19T08:18:14.826+02:00Hola noies, quina guapada de plat i la foto molt m...Hola noies, quina guapada de plat i la foto molt maca. Aixó de l'aire no ho he provat mai, pero segur que ho faré.<br />Petonets.GEMMAhttps://www.blogger.com/profile/13132745942384084895noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8894654880499724046.post-33848952620833843042011-05-19T07:30:38.364+02:002011-05-19T07:30:38.364+02:00Quina meravella de plat! Això de l'aire ho far...Quina meravella de plat! Això de l'aire ho faré, que només he fet una vegada amb suc de poma i ens va agradar molt, així que apuntat queda. PetonetsLa cuina de l'Erihttps://www.blogger.com/profile/13881827952614727432noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8894654880499724046.post-24855611439715333852011-05-19T00:09:08.512+02:002011-05-19T00:09:08.512+02:00Una passada de recepta noies, ha quedat preciosa! ...Una passada de recepta noies, ha quedat preciosa! L'aire me l'apunto, fa temps que no en faig cap i queden molt bé! ;)<br />Petonets<br />SandraAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8894654880499724046.post-30640886538144743242011-05-19T00:08:55.826+02:002011-05-19T00:08:55.826+02:00Hola Sònia, moltes gràcies. Ens anirem visitant, P...Hola Sònia, moltes gràcies. Ens anirem visitant, Petons!<br /><br />Hola Miquel, és que tots nosaltres som com déus de l'Olimp que ens agrada la bona teca, jajaja!Cotó de sucrehttps://www.blogger.com/profile/11354025697176064581noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8894654880499724046.post-54726761583396938982011-05-18T23:17:43.373+02:002011-05-18T23:17:43.373+02:00una receta muy buena y que vosotras habeis plasmad...una receta muy buena y que vosotras habeis plasmado y elevado a la categoria de manjar de dioses<br />molt bona<br />peto<br />miquelMiquelhttps://www.blogger.com/profile/03024040815488139682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8894654880499724046.post-66897441893396916602011-05-18T21:34:49.122+02:002011-05-18T21:34:49.122+02:00Per favor!! quina recepta mes bona!!! Començem be ...Per favor!! quina recepta mes bona!!! Començem be amb la carn!! jajajajaja<br />Les fotos precioses!!!! Ah! i gracies per la visiteta ;-)<br />Petonets<br />SòniaSòniahttps://www.blogger.com/profile/08259308296731122894noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8894654880499724046.post-15631441994738869592011-05-18T19:53:05.742+02:002011-05-18T19:53:05.742+02:00Moltes gràcies, Sílvia! Petons!Moltes gràcies, Sílvia! Petons!Cotó de sucrehttps://www.blogger.com/profile/11354025697176064581noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8894654880499724046.post-68327191702599338022011-05-18T19:10:36.194+02:002011-05-18T19:10:36.194+02:00Mare meva!!comenceu amb el llistó molt alt!!!com s...Mare meva!!comenceu amb el llistó molt alt!!!com seran les altres!!!això s´ha de probar:))Petonets!!!Chez Silviahttps://www.blogger.com/profile/14876540624907914940noreply@blogger.com