tag:blogger.com,1999:blog-8894654880499724046.post6561248119801579840..comments2023-10-05T08:39:07.636+02:00Comments on cotó de sucre: Forneres per un dia. Hem fet paCotó de sucrehttp://www.blogger.com/profile/11354025697176064581noreply@blogger.comBlogger18125tag:blogger.com,1999:blog-8894654880499724046.post-46838456444837527212012-06-16T21:38:48.498+02:002012-06-16T21:38:48.498+02:00Quines ganes de visitar aquest forn...i que bona l...Quines ganes de visitar aquest forn...i que bona la proposta de pa amb vi i sucreRoserhttps://www.blogger.com/profile/03780456532477971756noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8894654880499724046.post-44797566555443898882011-11-17T23:02:39.469+01:002011-11-17T23:02:39.469+01:00M'heu fet pensar amb els berenars de pa, vi i ...M'heu fet pensar amb els berenars de pa, vi i sucre!<br />Ptnts,<br />NaniLa Cuina Violetahttps://www.blogger.com/profile/10609157018009682488noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8894654880499724046.post-23483997004964905822011-11-17T12:44:25.366+01:002011-11-17T12:44:25.366+01:00Quin goig que fan aquests pans!!! I ja veig que es...Quin goig que fan aquests pans!!! I ja veig que estan fets a la manera antiga, amb aquest forn històric!<br />M'ha fet gràcia lo del pa amb vi i sucre: era el meu berenar, també!!!! I en canvi no he aconseguit que els meus fills en mengessin. QUe ens vols emborratxar?", en deien...<br />Els nens d'avui en dia...<br /><br />PetonsMargaridahttps://www.blogger.com/profile/05364519837689939550noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8894654880499724046.post-69194078788411033372011-11-16T14:12:33.368+01:002011-11-16T14:12:33.368+01:00Quina pa més espectacular!!!Quina pa més espectacular!!!Gent jove pa touhttps://www.blogger.com/profile/17459555314790660653noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8894654880499724046.post-7152012374197258312011-11-15T22:59:20.697+01:002011-11-15T22:59:20.697+01:00Oleeeee, yo todavía no me he atrevido con el pan (...Oleeeee, yo todavía no me he atrevido con el pan (como mucho una masa de pizza) pero vosotras habéis triunfado! Además así da gusto con alguien que trabaja día a día en una panadería! Enhorabuena por la experiencia y por vuestros primeros panecillos.<br /><br />Una abraçada!Arantxahttps://www.blogger.com/profile/10218753191820585669noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8894654880499724046.post-85615352526588169162011-11-15T22:25:40.505+01:002011-11-15T22:25:40.505+01:00quina sort coure'l en forn de forner¡¡¡ boníss...quina sort coure'l en forn de forner¡¡¡ boníssim segur el pa amb vi i sucre, la meva iaia m'en donava¡¡¡Carmetahttps://www.blogger.com/profile/17067202128019786110noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8894654880499724046.post-54420831184718129412011-11-15T21:34:32.826+01:002011-11-15T21:34:32.826+01:00cuando he visto la foto enseguida me he dado cuent...cuando he visto la foto enseguida me he dado cuenta de que estava cocido en horno de forner,fantastico os ha quedado y no hay como poder disfrutar de un horno de toda la vida,lo se porque hice practicas en uno y como el pan hecho asi nada de nada<br />molt bo<br />petonsMiquelhttps://www.blogger.com/profile/03024040815488139682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8894654880499724046.post-91489895266676423572011-11-15T20:12:35.027+01:002011-11-15T20:12:35.027+01:00Aquest pa és de forner de primera! Aquesta crosta ...Aquest pa és de forner de primera! Aquesta crosta deu fer crec crec!!Cristinahttps://www.blogger.com/profile/08526059788077341840noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8894654880499724046.post-60690283296434449902011-11-15T19:55:46.261+01:002011-11-15T19:55:46.261+01:00Què bo! Sembla cruixent per fora i esponjós per di...Què bo! Sembla cruixent per fora i esponjós per dins.bojosperlacuinahttp://www.bojosperlacuina.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8894654880499724046.post-51180177490636714802011-11-15T19:54:21.294+01:002011-11-15T19:54:21.294+01:00A mi m'encantava el pa amb vi i sucre, i la me...A mi m'encantava el pa amb vi i sucre, i la meva mare em diu sovint que era el seu berenar habitual (parlem de fa mooooolts anys ;-)<br /><br />Us ha quedat un pa amb una crosta sensacional, potser pel forn de llenya? quina enveja, jajaja! Veig també que és una massa molt hidratada, oi? <br /><br />Molts petons!Helena / Rico sin Azúcarhttp://ricosinazucar.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8894654880499724046.post-3096288826848184322011-11-15T19:14:10.184+01:002011-11-15T19:14:10.184+01:00Calaceite, pa amb vi, tot això sona molt bé i bó.....Calaceite, pa amb vi, tot això sona molt bé i bó... Us a quedat un pà d´experts forners.. Ara a gaudir-lo. Petons,Joaquinahttps://www.blogger.com/profile/01540046930115994138noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8894654880499724046.post-27360156997173229642011-11-15T15:46:26.778+01:002011-11-15T15:46:26.778+01:00Que envidia de panes! buenos maestros y mejores al...Que envidia de panes! buenos maestros y mejores alumnas!<br />Un petonetBlauKitchenhttp://blaukitchen.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8894654880499724046.post-84967549815159725962011-11-15T11:24:54.087+01:002011-11-15T11:24:54.087+01:00Uauuuuuuuu, quina passada de pa!
Segur que vau ap...Uauuuuuuuu, quina passada de pa! <br />Segur que vau aprendre moltes coses i amb aquest forn més artesà impossible.<br />Mai he tastat el pa amb vi, crec que no m'agradaria.<br />Petons.Coses de Llàbirohttps://www.blogger.com/profile/16829312925401226346noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8894654880499724046.post-25592193530005194452011-11-15T11:11:42.734+01:002011-11-15T11:11:42.734+01:00Quin nivell noies! realment sou unes artistes!! la...Quin nivell noies! realment sou unes artistes!! la propera vegada que feu les maletes gastronómiques m'aviseu, ok? jajajaja. PetontesJudithhttps://www.blogger.com/profile/07689790679503047870noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8894654880499724046.post-49842761358559095332011-11-15T10:23:40.979+01:002011-11-15T10:23:40.979+01:00Quina sort poder fer pa al costat d'autèntics ...Quina sort poder fer pa al costat d'autèntics professionals! Us ha quedat sensacinoal.Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8894654880499724046.post-90834198210675117712011-11-15T08:11:57.279+01:002011-11-15T08:11:57.279+01:00Pa de profesionals, cuit a forn de veritat!!
Te un...Pa de profesionals, cuit a forn de veritat!!<br />Te una pinta de mossegada.<br />Jo, dies enrrere, vaig publicar la recepta del pa amb vi i sucre...quins records!!!<br />Petonets.GEMMAhttps://www.blogger.com/profile/13132745942384084895noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8894654880499724046.post-27205580571872288822011-11-15T06:57:43.469+01:002011-11-15T06:57:43.469+01:00Ostres, una recepta del 15 amb stage i tot! Això j...Ostres, una recepta del 15 amb stage i tot! Això ja és de primera categoria, com aquests pans que us han sortit!!! Són realment espectaculars!<br />Moltes gràcies per participar maques!<br />PEtonets<br />SandraAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8894654880499724046.post-62139970867036854252011-11-15T06:51:31.859+01:002011-11-15T06:51:31.859+01:00Us ha quedat molt bé el pa! Ni quw fossius profess...Us ha quedat molt bé el pa! Ni quw fossius professionals... Jejejje<br />El pa amb vi i suc ma l'he provat... Jo no sóc gens de vi.<br />PetonsGastroadiktahttps://www.blogger.com/profile/08033511366493342902noreply@blogger.com