tag:blogger.com,1999:blog-8894654880499724046.post2733986358677564084..comments2023-10-05T08:39:07.636+02:00Comments on cotó de sucre: Rotllets de brioix farcitsCotó de sucrehttp://www.blogger.com/profile/11354025697176064581noreply@blogger.comBlogger30125tag:blogger.com,1999:blog-8894654880499724046.post-47561276776195866482015-01-15T09:42:43.095+01:002015-01-15T09:42:43.095+01:00Hola Merçe. Fas servir farina de força o normal?Hola Merçe. Fas servir farina de força o normal?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8894654880499724046.post-38482106745850011032011-04-01T10:33:48.983+02:002011-04-01T10:33:48.983+02:00I tant que ens podríem conèixer! Dolça t'he en...I tant que ens podríem conèixer! Dolça t'he enviat una petició d'amistat pel facebook. Des d'allí podrem concretar millor. A reveure!Cotó de sucrehttps://www.blogger.com/profile/11354025697176064581noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8894654880499724046.post-2075805767673817772011-03-31T10:20:34.627+02:002011-03-31T10:20:34.627+02:00M'agrada aquesta recepta ja que dieu que és ra...M'agrada aquesta recepta ja que dieu que és rapideta. L'únic inconvenient deu ser que l'endemà ja no es tan tendra, però a casa meva això no és cap problema, tot s'acaba aviat!!!!<br />Ens hauríem de coneixer, no us sembla? La Marta, padenous; la Mai i jo ja ens coneixem!<br /><br />PTNTS<br />DolçaNo tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8894654880499724046.post-63031167668716546932011-03-29T08:22:34.154+02:002011-03-29T08:22:34.154+02:00Gràcies Mai, petonets!Gràcies Mai, petonets!Cotó de sucrehttps://www.blogger.com/profile/11354025697176064581noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8894654880499724046.post-51719342037388343452011-03-28T22:58:41.025+02:002011-03-28T22:58:41.025+02:00Deliciosos a més de preciosos, ténen un coloret qu...Deliciosos a més de preciosos, ténen un coloret que fa venir ganes de menjar-sel´s tots.<br />una abraçada.Maihttps://www.blogger.com/profile/05115505348145384923noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8894654880499724046.post-63358334001902069312011-03-25T00:01:35.846+01:002011-03-25T00:01:35.846+01:00Hola Trini, un saludo a ti también!Hola Trini, un saludo a ti también!Cotó de sucrehttps://www.blogger.com/profile/11354025697176064581noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8894654880499724046.post-12903188298260273862011-03-25T00:01:06.387+01:002011-03-25T00:01:06.387+01:00Gràcies Eva. Fins aviat!Gràcies Eva. Fins aviat!Cotó de sucrehttps://www.blogger.com/profile/11354025697176064581noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8894654880499724046.post-88592596993452035832011-03-24T23:46:02.953+01:002011-03-24T23:46:02.953+01:00Me llevo una para el desayuno. Un saludoMe llevo una para el desayuno. Un saludoTrini Alteahttps://www.blogger.com/profile/10500819233165429671noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8894654880499724046.post-60993828274986902682011-03-24T21:15:08.219+01:002011-03-24T21:15:08.219+01:00Hola, moltes gràcies pel vostre comentari al blog!...Hola, moltes gràcies pel vostre comentari al blog! No us coneixia i m'ha agradat moltíssim...quines artistes esteu fetes...i quines galetes!!! :)<br />Petunets, <br />Eva.El cullerot Festuchttps://www.blogger.com/profile/00478865660458089520noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8894654880499724046.post-87411092094039791412011-03-24T19:52:10.412+01:002011-03-24T19:52:10.412+01:00Calentets és quan són més bons. Fian aviat!Calentets és quan són més bons. Fian aviat!Cotó de sucrehttps://www.blogger.com/profile/11354025697176064581noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8894654880499724046.post-41502238480781209192011-03-24T18:54:43.051+01:002011-03-24T18:54:43.051+01:00Mmmm calentets amb pernil i formatge, pecat segur!...Mmmm calentets amb pernil i formatge, pecat segur!<br />Sembla fàcil la pasta, me l´emporto per fer!<br />Petons<br />AnanAnnahttps://www.blogger.com/profile/15396326623445453482noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8894654880499724046.post-15099246401446065272011-03-23T23:39:49.192+01:002011-03-23T23:39:49.192+01:00Aiiiiii! Coca de cireres, com un bon ganxet! Aques...Aiiiiii! Coca de cireres, com un bon ganxet! Aquesta massa a nosaltres ens va bé per la coca.<br />Fins aviat!Cotó de sucrehttps://www.blogger.com/profile/11354025697176064581noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8894654880499724046.post-55847291290594430352011-03-23T20:20:13.983+01:002011-03-23T20:20:13.983+01:00Ostres, quina bona pinta!!! Jo me'n menjaria u...Ostres, quina bona pinta!!! Jo me'n menjaria un de cada, que a aquesta hora ja començo a tenir una gana! Així que amb aquesta pasta feu la coca de cireres? El Xavi va boig per fer-ne i no sabíem amb quina massa... no sabeu lo feliç que el fareu! jejeje<br />Petonets<br />SandraAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8894654880499724046.post-10415330617859640962011-03-22T23:55:13.312+01:002011-03-22T23:55:13.312+01:00Hola Josepb: gràcies per fer-te seguidor nostre, n...Hola Josepb: gràcies per fer-te seguidor nostre, nosaltres també ens n'hem fet de teu. A Reus ja fem una bona colleta de blocaires. Fins aviat!<br /><br />Mercè: a nosaltres també ens agrada molt el brioix.<br /><br />Hola Paula: nosaltres també ens hem fet seguidora teva. Ja tens feina pel cap de setmana, jaja!Cotó de sucrehttps://www.blogger.com/profile/11354025697176064581noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8894654880499724046.post-5246157827677629272011-03-22T22:50:23.992+01:002011-03-22T22:50:23.992+01:00Hola!! Us acabo de descobrir i amb aquests rotllet...Hola!! Us acabo de descobrir i amb aquests rotllets m'heu enganxat...a veure si aquest cap de setmana m'animo i els faig!<br />Per cert, ja teniu una seguidora més!!<br />Un petó, PaulaBon Tiberihttps://www.blogger.com/profile/14205678281109452340noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8894654880499724046.post-13856000394486171982011-03-22T20:44:28.066+01:002011-03-22T20:44:28.066+01:00Jo també sóc de les que m'encanta el brioix!! ...Jo també sóc de les que m'encanta el brioix!! I aquests rotllets m'han fet venir una salivera...<br />T'han quedat sensacionals!Mercèhttps://www.blogger.com/profile/18278122677850499132noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8894654880499724046.post-4616279628301351352011-03-22T20:09:27.508+01:002011-03-22T20:09:27.508+01:00Cori i Mercé; Amb aquets dolços i postres tant i t...Cori i Mercé; Amb aquets dolços i postres tant i tant enganxadors, qui no es fa seguidors vostres? i a més a més "ganxetes" com; La Mai -Maiblog- Dolça -No tot són postres... a la cuina-Marta; -Pa de nous- m'ho apuntaria tot...¡¡<br /> Que vagi de gust Mercé i Cori¡¡ :-D :-D :-DJosepb.Menja de bacallà.https://www.blogger.com/profile/00006152905509350156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8894654880499724046.post-6334292022404641332011-03-22T15:56:21.830+01:002011-03-22T15:56:21.830+01:00Hola Coses de Llàbiro: prova-ho de fer amb aquesta...Hola Coses de Llàbiro: prova-ho de fer amb aquesta recepta, segur que et sortirà bé.<br /><br />Cristina: si, amb la mateixa pasta fem les coques, l'estirem, la guarnim i la deixem reposar fins que augmenta de volum i a coure-la. Surt molt bé, tot i que l'endemà, ja saps, ja no és tan toveta.Cotó de sucrehttps://www.blogger.com/profile/11354025697176064581noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8894654880499724046.post-88116643176444573372011-03-22T13:09:39.231+01:002011-03-22T13:09:39.231+01:00Us n´han quedat preciosos. Què bo que deuen estar ...Us n´han quedat preciosos. Què bo que deuen estar els farcits.<br /><br />Per cert, he entès que amb aquesta pasta feu la coca de St. Joan, no? perquè si és així em traieu un pes de sobre, ja que és molt laboriós fer una massa mare i després l´altra massa...Cristinahttps://www.blogger.com/profile/15153345510570516775noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8894654880499724046.post-10914652986675430322011-03-22T11:10:31.457+01:002011-03-22T11:10:31.457+01:00Tant que m'agrada el brioix i no me n'acab...Tant que m'agrada el brioix i no me n'acabo de sortir, continuaré probant! A veure si amb aquesta me'n surto...Coses de Llàbirohttps://www.blogger.com/profile/16829312925401226346noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8894654880499724046.post-6633504036421025792011-03-22T00:16:48.342+01:002011-03-22T00:16:48.342+01:00Arantxi: ho pots farcir del que vulguis en salat, ...Arantxi: ho pots farcir del que vulguis en salat, queda tot molt bé.<br /><br />A peu coix: gràcies, són molt bons.<br /><br />Eri: aquesta recepta és fàcil i ràpida.Cotó de sucrehttps://www.blogger.com/profile/11354025697176064581noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8894654880499724046.post-69711973623301407212011-03-21T23:52:44.497+01:002011-03-21T23:52:44.497+01:00Hola,
M'encanta el brioix, tant les versions d...Hola,<br />M'encanta el brioix, tant les versions dolces com salades. Prenc nota d'aquesta recepta, veien les fotos, tan maques, ja puc imaginar com de bons han quedat!!!La cuina de l'Erihttps://www.blogger.com/profile/13881827952614727432noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8894654880499724046.post-17451016396934701012011-03-21T22:53:26.908+01:002011-03-21T22:53:26.908+01:00Veient les fotografies ja ens podem fer la idea de...Veient les fotografies ja ens podem fer la idea de com és el gust.<br />T'han quedat magníficsA peu coix. Núria Saguéshttps://www.blogger.com/profile/10252047922377994628noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8894654880499724046.post-63852730983313765712011-03-21T22:53:06.583+01:002011-03-21T22:53:06.583+01:00Guauauuuuu se me hace la boca agua sólo de pensar ...Guauauuuuu se me hace la boca agua sólo de pensar en estos dulcecitos rellenos! No me suelen gustar los ducles pero si van rellenos de algo saldo, sí! ;-)Arantxahttps://www.blogger.com/profile/10218753191820585669noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8894654880499724046.post-67416744548510998442011-03-21T17:26:28.140+01:002011-03-21T17:26:28.140+01:00Gemma, un brioixet acabat de fer per esmorzar és f...Gemma, un brioixet acabat de fer per esmorzar és fantàstic, i l'olor que deixa per tota la casa encara és millor!<br /><br />Glòria, prova de fer-ho, no és difícil, què t'haig de dir a tu! Potser trobaràs que la pasta et queda una mica enganxosa, només cal que l'espolsis amb més farina tan convingui. Salutacions!Cotó de sucrehttps://www.blogger.com/profile/11354025697176064581noreply@blogger.com