27 d’agost de 2011

Llimonada de llima amb pinya


Les xiques de Memòries d'una cuinera ens han posat un repte que d'entrada sembla molt fàcil, però que ben mirat no ho és tant. Ens proposen de fer llimonada, una gran idea per a fer-nos passar aquestes calors de final d'agost. Però què voleu? Si això es fa amb aigua, llimona i sucre!!! i prou.

En el fons però, elles ja saben que les entusiastes seguidores i seguidors dels reptes que ens proposen intentarem cremar-nos les celles per a trobar una llimonada igual que sempre però diferent. Així és com, després de pensar-hi més del que pugui semblar, decidim afegir una pinya, que tombava per la nevera feia dies, a la llimonada de llimona i llima que proposem.                                                    

 INGREDIENTS:

- 100 g de suc de llimona
- 100 g de suc de llima
- 400 g d'aigua fresca
- 500 g de polpa de pinya natural
- 200 g de sucre






Es fa el suc de llimona i de llima, es tritura ben fi la polpa de pinya amb una part de l'aigua i es cola, es barreja tot juntament amb el sucre. Es posa a la nevera i se serveix ben fresca. Les proporcions dels ingredients es poden anar variant en funció del gust de cadascú.


Això és tot, una recepta ben senzilla i que accepta variacions, si voleu podeu substituir la pinya per meló.




15 comentaris:

  1. Caram, quina bona idea. Tinc una pinya que no sabia com utilitzarla i ves per on, ja se que fer-ne. Demá mateix mi poso.
    La pena es que a Barcelona, ja no tinc la gerra...jaja.
    Petonets

    ResponElimina
  2. Dona, és igual, segur que amb una mica d'imaginació la pots servir en alguna cosa que tinguis per casa, jajaja! Tot i que la aquella gerra és molt i molt bonica.

    ResponElimina
  3. Quina idea més original! amb pinya! ha de ser una delicia!!! tinc pinya en conserva, així que ho provare segur!! un petonàs ben fort i bon diumenge!!

    ResponElimina
  4. Prova-ho, Roser, crec que t'agradarà. Bon diumenge!

    ResponElimina
  5. buff¡ el meu home res mes l'ha vist m'ha dit que en faci una bona gerra¡¡¡ petonets¡¡(ah¡ encara que jo ja us ho havia dit us felicita, ell, per les fotos tan chules i ben composades...

    ResponElimina
  6. Moltes gràcies a tots dos. Avui no fa tanta calor però ve de gust prendre-se'n un bon got igualment. Petonets!

    ResponElimina
  7. Oh, m'hi encanta el toc de pinya noies!! A casa la provarem aquesta!
    Petons
    Sandra

    ResponElimina
  8. Este mes creo que he visto más variaciones de limonada de las que me podría imaginar Se nota que hace calor en España! yo me quedo con las recetas para diciembre-enero

    cariños de Chile ♫

    ResponElimina
  9. Que alegría, es nuestro primer comentario desde el otro lado del Atlántico, muchas gracias. Acabo de visitar vuestro blog, que bonito y cuanto sentimiento desborda. Nos vemos!!! Besitos!

    ResponElimina
  10. Amb pinya no l'havia tastada mai i la veritat és que em sembla una boníssima combinació. Ummm

    ResponElimina
  11. Hola Laura, està molt bona, ja ho veuràs. Petons!

    ResponElimina
  12. sí senyores!!!! una llimonada amb pinya, quina sed que m'ha entrat!!!!! moltíssimes gràcies per participar!!!! petonets guapes

    ResponElimina
  13. Bona i fresqueta... perfecta per a les xafogors de Reus i rodalies ;-)

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  14. Quina combinació més original!!! Amb pinya!!! Això s'ha de tastar.....

    ResponElimina
  15. Ideal per conservar la línea i recuperar-nos dels excesos de l'estiu!
    Moltíssimes gràcies per participar al memòries.

    ResponElimina