Ens agrada fer brownies. Tallat en petites porcions és un
bon recurs per a fer un bon berenar amb bona companyia. A la xarxa es troben
moltíssimes receptes, ens criden l’atenció les que hi afegeixen algun ingredient, a
part dels bàsics. Per ara el que triomfa més entre la família i els amics és el
brownie d’Oreo que ja van publicar. El d’avui porta galetes “Principe” i també
ha agradat força.
INGREDIENTS
- 200 g de xocolata negra
- 175 g de mantega
- 200 g de sucre
- 125 g de sucre morè
- 130 g de farina
- 3 ous
- 50 g de xips de chocolate
- 100 g de galetes “Príncipe”
- sucre llustre per a espolsar
PREPARACIÓ
Es preescalfa el forn a 180º.
Preparem un motlle d’uns 30 x 20 cm untat amb mantega i espolsat
amb farina o bé amb esprai desemmotllant.
Es desfà la xocolata negra amb la mantega al bany maria. Es
reserva.
Es baten els dos tipus de sucre amb els ous fins que quedi
escumós i dobli el volum.
Hi afegim la mescla de xocolata amb mantega i barregem fins
a tenir una crema homogènia.
Hi incorporem la farina poc a poc i la barregem amb suavitat amb
una espàtula.
Trossegem les galetes i les posem dins la massa juntament
amb els xips de xocolata.
Ho aboquem al motlle i ho enfornem durant uns 40 minuts. Ho
treiem del forn, deixem que es refredi i el tallem en porcions i s'espolsen amb sucre llustre.
Tot i que és temps de mones de Pasqua, aquí teniu aquesta recepta per si us queden ganes i temps de fer-la entre mona i mona.
Bona idea per farcir el brownie, queda apuntat, que a casa també ens agrada molt, fer brownies.
ResponEliminaUn brownie molt original, i segur que boníssim!
ResponEliminaAquest, me l'apunto!! Que el teu brownie d'Oreos té molt èxit!!! M'imagino que aquest.....igual!!!
ResponEliminaPetons i gràcies per compartir!!!
Olga
Me encantan esas galletas asi que estoy segura de que ese brownie me gustará un montón!!
ResponEliminaAna de JUEGO DE SABORES
Nueva suscriptora en tu página!!! me encanta lo que subes.
ResponEliminaMe gusta mucho este post, saludos!!!
ResponEliminatus publicaciones , me son de gran ayuda.Muchas gracias. Un saludo
ResponEliminaHace mucho tiempo que me interesa este tipo de post, muchas gracias me ha gustado mucho todo lo que has escrito.
ResponEliminaQué rico!!! solo de verlo ya me apetece comermelo ;)
ResponElimina