Avui us presentem un postre senzillament bonic. És una recepta que ens va ensenyar a fer la Rosa Mari, una altra amiga de la classe de cuina. No només és bonic sinó que és molt bo i sorprenent. El dia que el vam aprendre a fer, totes vam córrer com unes esperitades a comprar caramels de violeta per a poder fer-lo de seguida.
La Rosa Mari és una persona molt generosa i detallista. Ella va ser la primera alumna de la classe que va organitzar un sopar per a totes nosaltres. Va ser memorable, per l’excel·lència en l’elaboració del menú (han passat 5 anys i encara el recordem fil per randa), per la presentació, per l’entorn... i per la rosa que ens va portar el Sisco, el seu marit a qui encara no coneixíem, quan va arribar al final del sopar. No se’ns oblida tampoc la calçotada que ens va preparar, no havíem anat mai en cap organitzada amb tanta exquisidesa i amb tot tan ben parat, ella i el Sisco són fantàstics!
INGREDIENTS (per a 4 copes)
- 50 g de caramels de violeta
- 200 cc d’aigua
- 2 fulls de gelatina
- 2 iogurts grecs
- 100 g de nata muntada
- 1 caixeta de gerds
Es fonen els caramels amb l’aigua a foc molt lent, s’hi afegeix la gelatina, prèviament remullada en aigua freda, i es mig omplen les copes de servei. Es posen a la nevera 2 hores. Es munta la nata, es barreja amb els iogurts i es reserva a la nevera fins al moment de servir.
Quin postre més sorprenent, Cori i Mercè! I no sembla excessivament difícil... ho heu explicat molt bé i la foto és preciosa. Petons
ResponEliminaUauuuu, espectacular!
ResponEliminaMe parece precioso!! Muy, muy bonito. Felicitats!
ResponEliminaOHHHHHHHHHHHHHHHH!
ResponEliminaRealment bonic.
Nani
ESPECTACULAR!!!!!!!! M'he quedat enganxada a la pantalla. Petons
ResponEliminasenzillament, espectacular!!! Petons!
ResponEliminacaray esto nada mas verlo enamora y lo hace irresistible,imposible no probarlo
ResponEliminapeto
M'encanta la presentació! Treus aixó a la taula i els convidats flipan!!!!!!
ResponEliminaPetonets.