8 de febrer del 2011

La Mariona i la Mercè a TV3!!!




Doncs si, tal com ho veieu. La senyo i la Mercè a punt de convertir-se en estrelles mediàtiques de la Televisió de Catalunya.

El programa Cuines de TV3 va dedicar la setmana del 17 al 21 de gener a Reus. La Tana Collados, directora del programa, va proposar-li a la Mariona ser-ne la protagonista atesa la seva llarga trajectòria en el món de la docència culinària al capdavant del Taller de Cuina Mariona Quadrada de Reus. Aquesta temporada, el programa dedica els divendres a cuina de casa de la mà d’alguna persona relacionada amb el cuiner/a professional que presenta les receptes de dilluns a dijous. La Mariona va fer aquesta proposta a la Maribel i a la Mercè. La Maribel, tota vergonyosa ella va declinar la invitació, i la Mercè, va decidir fer-se passar la vergonya i provar sort. Vet aquí que el dia 4 de gener a les 7 del matí ens em vam anar cap els estudis de TV3 a Sant Joan Despí, acompanyades de les nostres managers assistents, Maribel i Cori.

Vam arribar-hi a 2/4 de 9 del matí. Després de passar els controls, vam anar amb el cotxe gairebé fins el plató, on vam descarregar cols, carxofes, espinacs tendres, carabasses, tomacons, bròquils, pastanagues, i tots els altres ingredients necessaris per cuinar les cinc receptes de la setmana, tot de verdures d’hivern perquè el programa hi dedicava la setmana.

Tot i els nervis, que van ser molts (sobretot per part de la Mercè -la Mariona és una tot terreny acostumada a anar per aquests platós-), vam xalar molt gravant els programes i xafardejant per tot el plató. Vam observar que no diuen “COOOOORTEN!” sinó que diuen “STOOOOOP!”, parauleta que vam escoltar diverses vegades quan li va tocar el torn de gravació a la Mercè, je, je.

Tota la gent de l'equip del programa, que eren molts, ens van tractar d’allò més bé, vam acabar cap a la una del migdia i les xiques de Reus se’m vam anar directes a dinar per celebrar el nostre debut televisiu.

Ara esperem la trucada dels productors de La Riera que, modestament, creiem que no tardarà gaire a arribar.

4 comentaris:

  1. jaja¡ segur que sortiu fent els estels de Can Riera¡¡ molt be noies¡¡¡

    ResponElimina
  2. Gràcies, Arantxi.

    Carmeta, doncs mira! ens has donat una idea, ja, ja!!!

    ResponElimina
  3. Uau Mercè, bonisssisssim...Hi afegirè all i julivert, dauets de pernil i 4 cloïsses i....plat únic !!

    ResponElimina