Els nostres dinars i sopars ja comencen a demanar frescor al
plat. La calor no acaba d’arribar però el cap ja pensa en l’estiu i en els
plats refrescants. El d’avui el presentem en copeta per la proposta del Memòriesd’una cuinera d’aquest mes que va de “tapes”. No us agradaria trobar-la a la
barra d’algun bar un dia de xafogor estiuenca en què només ve de gust menjar
fresquet?
INGREDIENTS (6 persones)
- 2 alvocats
- 1 cullerada de ceba tendra trinxada
- 2 cullerades
de suc de llimona o llima
- oli i sal
- 12 gambes o llagostins
- sal Maldon
- 2 tomaques
madures, sal i oli
- una branca de coriandre o julivert
- gotes de tabasco
S’aixafen els alvocats, s’hi barreja la ceba, el suc de
llima, el tabasco, sal i oli i es col·loca en copes. Es pelen les tomaques, es tallen a
cubs petits i s’hi col·loquen al damunt. Es pelen les gambes i es fan a la planxa, es
deixen refredar, s'hi posa sal Maldon i es col·loquen damunt de la tomaca. S’amaneix amb sal, oli i coriandre o julivert.
Font de la recepta: Mariona Quadrada
Font de la recepta: Mariona Quadrada
a mi m'encantaria trobar-m'ho, sí!!
ResponEliminaOjala las sirvieran en los bares una tapa asi fresquita es sensacional
ResponEliminapeto
Quina tapa més original!!!! Què xula!!!
ResponEliminaPetons,
Olga
Genial per a les calors! una copa plena de color i amb bona presentació. Petons
ResponEliminaquina copa més estiuenca!!! genial noies. Moltíssimes gràcies per la vostra aportació. Petonets
ResponEliminaSpot on with this write-up, I really think this website needs a great deal more attention. I'll probably
ResponEliminabe back again to read more, thanks for the information!
Stop by my blog - clash of clans hack
TҺe matuгe gгaphics of tɦis game, combined
ResponEliminawith superb soսndtrack thɑt urgeѕ the playеr
to reespond fasteг, makie it a very addictive. Thе first ρaricipants arre sited in the front rows
ɑnd the second participantss are placed rigɦt behind tҺem, the
third behind thhe second аnd theе fourth behind the
third and so foгth. the sae boat in life for so long, but when the waters got ϲhoppy, one oof you went.
my blog: hack of game Kitchen Scramble
Quina passada... m'he enamorat només de llegir el títol... Ha d'estar tant bo, i a més ara a l'estiu és perfecte! S'ha de provar ja!
ResponEliminaUna abraçada!
I tant que la demanaria aquesta tapa, genial!!
ResponEliminaNoia, quina sofisticació el teu blog i quines coses més bones, diria, exquisides, però entre tanta sofisticació jo em perdo i no sé com fer-ho per a no perdre'm els teus articles...Em puc subscriure, ja que es veu que he perdut l'antiga subscripció?
ResponEliminaQue pinta más buenisima tiene, gracias por esta estupenda receta
ResponEliminaComprendido, lo haré así.
ResponEliminatus publicaciones , me son de gran ayuda.Muchas gracias. Un saludo
ResponEliminaDesde hace ya un tiempo busco recetas y restaurantes por internet, confío en vuestro criterio. El otro día probé la receta que hicisteis para el anterior post y me encantó. Muchisimas gracias!!!
ResponEliminaQué rico!!! solo de verlo ya me apetece comermelo ;)
ResponElimina