28 de maig del 2014

Copa d’alvocat i gamba


Els nostres dinars i sopars ja comencen a demanar frescor al plat. La calor no acaba d’arribar però el cap ja pensa en l’estiu i en els plats refrescants. El d’avui el presentem en copeta per la proposta del Memòriesd’una cuinera d’aquest mes que va de “tapes”. No us agradaria trobar-la a la barra d’algun bar un dia de xafogor estiuenca en què només ve de gust menjar fresquet?


INGREDIENTS (6 persones)

- 2 alvocats
- 1 cullerada de ceba tendra trinxada
- 2 cullerades de suc de llimona o llima
 - oli i  sal
- 12 gambes o llagostins
- sal Maldon
- 2 tomaques madures, sal i oli
- una branca de coriandre o julivert
- gotes de tabasco



S’aixafen els alvocats, s’hi barreja la ceba, el suc de llima, el tabasco, sal i oli i es col·loca en copes. Es pelen les tomaques, es tallen a cubs petits i s’hi col·loquen al damunt. Es pelen les gambes i es fan a la planxa, es deixen refredar, s'hi posa sal Maldon i es col·loquen damunt de la tomaca. S’amaneix amb sal, oli i coriandre o julivert.

Font de la recepta: Mariona Quadrada


15 comentaris:

  1. Ojala las sirvieran en los bares una tapa asi fresquita es sensacional
    peto

    ResponElimina
  2. Quina tapa més original!!!! Què xula!!!
    Petons,
    Olga

    ResponElimina
  3. Genial per a les calors! una copa plena de color i amb bona presentació. Petons

    ResponElimina
  4. quina copa més estiuenca!!! genial noies. Moltíssimes gràcies per la vostra aportació. Petonets

    ResponElimina
  5. Spot on with this write-up, I really think this website needs a great deal more attention. I'll probably
    be back again to read more, thanks for the information!

    Stop by my blog - clash of clans hack

    ResponElimina
  6. TҺe matuгe gгaphics of tɦis game, combined
    with superb soսndtrack thɑt urgeѕ the playеr
    to reespond fasteг, makie it a very addictive. Thе first ρaricipants arre sited in the front rows
    ɑnd the second participantss are placed rigɦt behind tҺem, the
    third behind thhe second аnd theе fourth behind the
    third and so foгth. the sae boat in life for so long, but when the waters got ϲhoppy, one oof you went.


    my blog: hack of game Kitchen Scramble

    ResponElimina
  7. Quina passada... m'he enamorat només de llegir el títol... Ha d'estar tant bo, i a més ara a l'estiu és perfecte! S'ha de provar ja!

    Una abraçada!

    ResponElimina
  8. I tant que la demanaria aquesta tapa, genial!!

    ResponElimina
  9. Noia, quina sofisticació el teu blog i quines coses més bones, diria, exquisides, però entre tanta sofisticació jo em perdo i no sé com fer-ho per a no perdre'm els teus articles...Em puc subscriure, ja que es veu que he perdut l'antiga subscripció?

    ResponElimina
  10. Que pinta más buenisima tiene, gracias por esta estupenda receta

    ResponElimina
  11. tus publicaciones , me son de gran ayuda.Muchas gracias. Un saludo

    ResponElimina
  12. Desde hace ya un tiempo busco recetas y restaurantes por internet, confío en vuestro criterio. El otro día probé la receta que hicisteis para el anterior post y me encantó. Muchisimas gracias!!!

    ResponElimina
  13. Qué rico!!! solo de verlo ya me apetece comermelo ;)

    ResponElimina