Les xiques de Memòries d'una cuinera ens han posat un repte que d'entrada sembla molt fàcil, però que ben mirat no ho és tant. Ens proposen de fer llimonada, una gran idea per a fer-nos passar aquestes calors de final d'agost. Però què voleu? Si això es fa amb aigua, llimona i sucre!!! i prou.
En el fons però, elles ja saben que les entusiastes seguidores i seguidors dels reptes que ens proposen intentarem cremar-nos les celles per a trobar una llimonada igual que sempre però diferent. Així és com, després de pensar-hi més del que pugui semblar, decidim afegir una pinya, que tombava per la nevera feia dies, a la llimonada de llimona i llima que proposem.
INGREDIENTS:
- 100 g de suc de llimona
- 100 g de suc de llima
- 400 g d'aigua fresca
- 500 g de polpa de pinya natural
- 200 g de sucre
Es fa el suc de llimona i de llima, es tritura ben fi la polpa de pinya amb una part de l'aigua i es cola, es barreja tot juntament amb el sucre. Es posa a la nevera i se serveix ben fresca. Les proporcions dels ingredients es poden anar variant en funció del gust de cadascú.
Això és tot, una recepta ben senzilla i que accepta variacions, si voleu podeu substituir la pinya per meló.
Caram, quina bona idea. Tinc una pinya que no sabia com utilitzarla i ves per on, ja se que fer-ne. Demá mateix mi poso.
ResponEliminaLa pena es que a Barcelona, ja no tinc la gerra...jaja.
Petonets
Dona, és igual, segur que amb una mica d'imaginació la pots servir en alguna cosa que tinguis per casa, jajaja! Tot i que la aquella gerra és molt i molt bonica.
ResponEliminaQuina idea més original! amb pinya! ha de ser una delicia!!! tinc pinya en conserva, així que ho provare segur!! un petonàs ben fort i bon diumenge!!
ResponEliminaProva-ho, Roser, crec que t'agradarà. Bon diumenge!
ResponEliminabuff¡ el meu home res mes l'ha vist m'ha dit que en faci una bona gerra¡¡¡ petonets¡¡(ah¡ encara que jo ja us ho havia dit us felicita, ell, per les fotos tan chules i ben composades...
ResponEliminaMoltes gràcies a tots dos. Avui no fa tanta calor però ve de gust prendre-se'n un bon got igualment. Petonets!
ResponEliminaOh, m'hi encanta el toc de pinya noies!! A casa la provarem aquesta!
ResponEliminaPetons
Sandra
Este mes creo que he visto más variaciones de limonada de las que me podría imaginar Se nota que hace calor en España! yo me quedo con las recetas para diciembre-enero
ResponEliminacariños de Chile ♫
Que alegría, es nuestro primer comentario desde el otro lado del Atlántico, muchas gracias. Acabo de visitar vuestro blog, que bonito y cuanto sentimiento desborda. Nos vemos!!! Besitos!
ResponEliminaAmb pinya no l'havia tastada mai i la veritat és que em sembla una boníssima combinació. Ummm
ResponEliminaHola Laura, està molt bona, ja ho veuràs. Petons!
ResponEliminasí senyores!!!! una llimonada amb pinya, quina sed que m'ha entrat!!!!! moltíssimes gràcies per participar!!!! petonets guapes
ResponEliminaBona i fresqueta... perfecta per a les xafogors de Reus i rodalies ;-)
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Quina combinació més original!!! Amb pinya!!! Això s'ha de tastar.....
ResponEliminaIdeal per conservar la línea i recuperar-nos dels excesos de l'estiu!
ResponEliminaMoltíssimes gràcies per participar al memòries.