Avui estem de celebració. COTÓ DE SUCRE fa un any!!!
Encara que soni a tòpic, ha passat volant i gairebé no ens ho creiem. Havíem de fer un bloc perquè quan visitàvem blocs de cuina vèiem que al darrera hi havia algú com nosaltres, gent apassionada per a fer menjar, gent que no té mandra d'engegar els fogons i posar-se a cuinar aquella recepta que se li ha posat entre cella i cella i que surt corrents a comprar aquell ingredient que li falta perquè l'ha de fer si o si. Així és com decidim fer COTÓ DE SUCRE esperonades, encara més, després d'haver anat a fer un curs de galetes decorades a Barcelona amb la Carmeta.
Ens ho possem pipa fent-lo i intentem publicar cada setmana, però de vegades hem de fer mans i mànigues per aconseguir-ho. També voldríem contestar tots els comentaris, que agraïm moltíssim, i fer-ne molts més en els blocs que seguim, però sovint no disposem de gaire temps per a fer tot el que voldríem fer.
Per aquesta petita celebració volíem publicar un pastís amb alguna particularitat. Tombant per la xarxa vam veure aquest braç de bescuit farcit de gelat i ens va cridar l'atenció la manera de decorar-lo. Les lletres no estan escrites amb màniga després d'haver-lo enrotllat sinó que estan posades abans de coure'l i queden com incrustades. La nostra idea era fer una decoració espectacular, però les bones intencions topen amb la realitat i al final es fa el que es pot :))
Aquesta recepta està treta d'un bloc que ens agrada molt que es diu La receta de la felicidad, cliqueu aquí per a la recepta i aquí pel pas a pas per a fer la decoració.
Moltes gràcies a totes i tots els que ens seguiu d'una manera o d'una altra, ens ajudeu moltíssim a seguir endavant.
Moltes felicitats per aquest any!! Segur k en undran milts més :))) una bona forma de celebrar-ho amb aquest braç, el nom ha quedat perfecte!!!
ResponEliminaPetons
Un any, passa volant quan fas coses que t'agraden, oi? Us ha quedat un braç espectacular, perquè sou genials noies!!
ResponEliminaFelicitats!!
Petonets
Sandra
Moltes felicitats!!! Que pogueu seguir cumplint molts mes anys...
ResponEliminaUn braç espectacular!!!
Petonets.
Moltissimes felicitats i a seguir com ara!!!
ResponEliminaMuchas gracias por animaros a probar la receta y felicidades!!! Con vuestro permiso, la subiré al blog, con link al vuestro :)
ResponEliminaaquest nom sembla costi a mà! molt bona la presentació i de ben segur encara més la recepta!
ResponEliminaun any ja? per molts anys! una gran manera de celebrar-ho, aquest braç espectacular.
ResponEliminaEnhorabona, un bon braç per celebrar-ho. Petons!
ResponEliminaAna de: 5 sentidos en la cocina
Felicitats noiesssssss!!! En mi opinión, un muy buen año habéis tenido. Seguro que seguiréis igual de bien o mejor!!
ResponEliminaSaludines
Moltes Felicitats noies!!!
ResponEliminaPetonets
Felicitats! El temps passa volant, ja veure com aviat fareu els 5 :)
ResponEliminaAcabo de descobrir el vostre blog i teniu receptes molt originals!! Aquest braç de gitano ha d'estar de vici!
ResponEliminaFelicitats per l'any!
Per molts anys!!!
ResponEliminaMercè, per molts anys!!! El braç molt original i adient per a la celebració. :)
ResponEliminaPetons!
Per molts anys!!!! Petonets
ResponEliminanoies¡¡ felicitats¡¡¡ un any ya com passa el temps¡¡ si sembla que va ser ahir quan us animava a que fessiu el blog¡¡ tenieu la combinació perfecte, ganes, sapiencia i bon gust per las fotos (joo sona a peloteo¡¡¡, però es ben cert, ) us n'heu sortit més que bé¡¡ Una forta abraçada desde Barcelona. petons, Carmeta.
ResponEliminamuchas felicidades a seguir cocinando tan maravillosamente como lo haces,me encanta vuestro blog
ResponEliminapetons
Muy bonitos me encanta besos
ResponElimina