24 de gener del 2012

Aigua de violeta amb iogurt grec i fruites vermelles de la Rosa Mari


Avui us presentem un postre senzillament bonic. És una recepta que ens va ensenyar a fer la Rosa Mari, una altra amiga de la classe de cuina. No només és bonic sinó que és molt bo i sorprenent. El dia que el vam aprendre a fer, totes vam córrer com unes esperitades a comprar caramels de violeta per a poder fer-lo de seguida.


La Rosa Mari és una persona molt generosa i detallista. Ella va ser la primera alumna de la classe que va organitzar un sopar per a totes nosaltres. Va ser memorable, per l’excel·lència en l’elaboració del menú (han passat 5 anys i encara el recordem fil per randa), per la presentació, per l’entorn... i per la rosa que ens va portar el Sisco, el seu marit a qui encara no coneixíem, quan va arribar al final del sopar. No se’ns oblida tampoc la calçotada que ens va preparar, no havíem anat mai en cap organitzada amb tanta exquisidesa i amb tot tan ben parat, ella i el Sisco són fantàstics!

INGREDIENTS (per a 4 copes)

- 50 g de caramels de violeta              
- 200 cc d’aigua
- 2 fulls de gelatina
- 2 iogurts grecs
- 100 g de nata muntada
- 1 caixeta de gerds

Es fonen els caramels amb l’aigua a foc molt lent, s’hi afegeix la gelatina, prèviament remullada en aigua freda, i es mig omplen les copes de servei. Es posen a la nevera 2 hores. Es munta la nata, es barreja amb els iogurts i es reserva a la nevera fins al moment de servir.


Muntatge: es mig cobreix la gelatina amb la barreja de nata i iogurt i pel damunt s’hi escampen els gerds. Se serveix o es guarda a la nevera fins a l'hora de servir-lo.

Aquest postre defineix perfectament la Rosa Mari, reuneix senzillesa i elegància, com ella mateixa.




8 comentaris:

  1. Quin postre més sorprenent, Cori i Mercè! I no sembla excessivament difícil... ho heu explicat molt bé i la foto és preciosa. Petons

    ResponElimina
  2. Me parece precioso!! Muy, muy bonito. Felicitats!

    ResponElimina
  3. ESPECTACULAR!!!!!!!! M'he quedat enganxada a la pantalla. Petons

    ResponElimina
  4. senzillament, espectacular!!! Petons!

    ResponElimina
  5. caray esto nada mas verlo enamora y lo hace irresistible,imposible no probarlo
    peto

    ResponElimina
  6. M'encanta la presentació! Treus aixó a la taula i els convidats flipan!!!!!!
    Petonets.

    ResponElimina