Estem mig de vacances però no volem faltar a la cita de La Recepta del 15. Aquest mes ens proposen fer una recepta amb carabassó i com que és una de les nostres hortalisses estrella de l'estiu, juntament amb l'albergínia i la tomaca, hi volem participar amb una amanida ben fresca, senzilla i original.
La varietat que ens agrada més és el carabassó blanc, la llàstima és que només es troba durant els mesos d'estiu. El fem de totes les maneres (fregit, planxa, forn, bullit, amb sofregit, amb farcits...) però avui no el cuinarem sinó que el deixarem marinat en cru, no us faci por de fer-lo així, és molt bo.
INGREDIENTS:
- 3 tomaques
- 2 carabassons blancs
- vinagre balsàmic
- oli, sal
- orenga, farigola
- 300 g de gambetes
Es fa el carabassó a rodanxes ben fines i es marina dues hores amb les herbes, el vinagre, sal i oli. Les gambetes es passen per la paella amb una gota d'oli i s'afegeixen al marinat del carabassó. A l'hora de servir, es talla la tomaca i es barreja tot al gust de cadascú.
Abans que s'acabin els carabassons blancs feu aquesta recepta i ja ens direu què us ha semblat.
Font de la recepta: XXè curs d'estiu de la Mariona Quadrada
Muy buena ensalada aprovechando dos de los alimentos que están en todo su esplendor. El tomate y el calabacín.
ResponEliminaSaludos
JUEGO DE SABORES
Ostres, aquesta amanida caurà ben aviat a casa! Quina bona pinta que fa!!
ResponEliminaMoltes gràcies per participar!
Petonets
Sandra
Té molt bon aspecte, a més molt lleugera i nutritiva!
ResponEliminaPetons!
M'ha agradat la idea del carabassó marinat.....Serà qüestió de provar-ho!!!!
ResponEliminaSalut!!
Olga
Té molt bona pinta aquesta amanida. M'encanta.
ResponEliminaMoltes gràcies per participar.
Petonets!
Que buena pinta!ha d'estar boníssim!
ResponEliminaTe he dejado un premio en mi blog:)
muaks
Vero.
Les amanides de tomata m'encanten, aquesta ha de ser ben gustosa. la tastarem!
ResponEliminapetonets
Enhorabona per la recomanació a RAC1 del vostre blog!
ResponEliminaUna abraçada!