Tornem a treure el cap abans no s’acabi el mes de març perquè no volem deixar de participar en el repte que cada mes ens proposen les noies del Memòries d'una cuinera, gràcies a aquesta empenta fem mans i mànigues per a trobar una mica de temps i poder publicar. Últimament sembla que el temps passi més de pressa que mai i, si hi afegim que per raons diverses tenim poc temps, l’actualització del blog és qui en pateix les conseqüències. J
Aquest mes va de bombons i ens ha costat ben poc decidir-nos per fer una combinació molt clàssica de xocolata amb avellanes. Però també hem volgut afegir-li taronja que és un gust que hi lliga molt bé.
Des que vam aprendre a fer limoncello no hem parat de fer-ne i, enguany, hem decidit fer el mateix però amb taronja aprofitant la gran producció del taronger de l’avi de l’Eloi, la Marta i l’Anna. Nosaltres l’hem anomenat “tarongello” i ha sortit fantàstic. Tot això ho expliquem perquè les pells de taronja que vam fer servir per a macerar amb l’alcohol, després d'escórrer-les, les vam posar a assecar al forn i, abans de triturar-les per a tenir un aromatitzant de taronja en pols, les vam tastar i vam veure que eren com unes xips de taronja molt cruixents. Les vam aixafar grosserament i les vam barrejar amb la xocolata i les avellanes. D’aquí en va sortir un fantàstic bombó cruixent.
- 200 g de xocolata negra
- 100 g d’avellanes torrades pelades
- un grapat de pells de taronja assecades al forn
- el motlle de silicona que us agradi
Es fon la xocolata al bany maria, fora del foc s’hi barregen les avellanes i les pells de taronja esmicolades. S’emmotlla dins del motlle de silicona i es deixar refredar 4 hores o fins l’endemà.
És temps de Mones de Pasqua, si encara no l'heu fet us deixem l'enllaç de les que tenim publicades el 2011 i el 2012 i els seus guarniments.
Molt bona Pasqua!!!
Pero que buena pinta!!:)
ResponEliminabesos
Quina pinta que té!! Que brillant que us ha quedat la xocolata i així presentat queda preciós :) I aquesta combinació és una bomba... que bo!
ResponEliminaSi us sembla em quedo com a seguidora ;) Petons!
Boníssims i us han quedat ben macos!! guardeu-me un lingotet per a mi :-)
ResponEliminaMarta
ha de ser un vici! ideal per a xocoaddictes! petons
ResponEliminaLa forma és molt maca, i la combinació boníssima!!
ResponEliminaQuina bona pinta! Un peto
ResponEliminaExcellent рost. I used to be chесking constantly this wеblog аnd I am impгessed!
ResponEliminaVery helpful info ρarticularly the last sectіon :
) I take cаre of such infοrmation а lot.
I used to bе ѕeekіng thіs
particular information for a lοng tіme.
Thanκ you anԁ best of lucκ.
Ηerе is my weblog; emorroidi
Me encanta la combinación del chocolate y la naranja!
ResponEliminaAna de JUEGO DE SABORES
Gràcies per aqquestes receptes. Jo també ja fa anys que faig la mona i m'agrada fer-la amb mantega, però sempre vv bé conèixer algun nou truquet. D'aquí una estona m'hi posaré. Bona Pasqua.
ResponEliminaQuins bombons més bons!
ResponEliminaAixò de que el temps vola, crec que ens passa a tots, i com més anys tens, més vola...aiiixx...jeje!!
Bona Pasqua! ptns!
Aquest lingot.......és or!!! UUUUUffff!! Quina combinació!!!
ResponEliminaPetons,
Olga
crec que us ho faoig dir al fb!!! són una passada. moltíssimes gràcies per participar. petonets
ResponEliminaA part de que sou unes cracks amb les receptes també ho sou triant el nom!
ResponEliminaPetons i moltíssimes gràcies per participar.
Nenes,
ResponEliminaUs heu lluït ben bé. Quin goig!
Nani
Wooowwww!!! Tenen un aspecte de professional total. Quina bona pinta!!!
ResponEliminaPetonets
Això té una pinta sensacional. Es veuen deliciosos i molt ben fets. I la combinació dels ingredients, de les preferides! Un 10!
ResponEliminaIt's very trouble-free to find out any matter on net as compared to books, as I found this piece of writing at this site.
ResponEliminaLook at my site; www.beste-taufgeschenke.de/was-ist-fur-eine-taufe-zu-beachten/
Hola!
ResponEliminaens agrada el vostre blog i us seguim i per això us hem volgut fer aquest detallet:
http://bibpastissets.blogspot.com.es/2013/05/premi-versatile-blogger.html
Esperem que us agradi!