15 d’abril de 2014

Brownie de galetes "Príncipe"




Ens agrada fer brownies. Tallat en petites porcions és un bon recurs per a fer un bon berenar amb bona companyia. A la xarxa es troben moltíssimes receptes, ens criden l’atenció les que hi afegeixen algun ingredient, a part dels bàsics. Per ara el que triomfa més entre la família i els amics és el brownie d’Oreo que ja van publicar. El d’avui porta galetes “Principe” i també ha agradat força.


INGREDIENTS
- 200 g de xocolata negra
- 175 g de mantega
- 200 g de sucre
- 125 g de sucre morè
- 130 g de farina
- 3 ous
- 50 g de xips de chocolate
- 100 g de galetes “Príncipe”
- sucre llustre per a espolsar

PREPARACIÓ
Es preescalfa el forn a 180º.
Preparem un motlle d’uns 30 x 20 cm untat amb mantega i espolsat amb farina o bé amb esprai desemmotllant.
Es desfà la xocolata negra amb la mantega al bany maria. Es reserva.
Es baten els dos tipus de sucre amb els ous fins que quedi escumós i dobli el volum.
Hi afegim la mescla de xocolata amb mantega i barregem fins a tenir una crema homogènia.
Hi incorporem la farina poc a poc i la barregem amb suavitat amb una espàtula.
Trossegem les galetes i les posem dins la massa juntament amb els xips de xocolata.
Ho aboquem al motlle i ho enfornem durant uns 40 minuts. Ho treiem del forn, deixem que es refredi i el tallem en porcions i s'espolsen amb sucre llustre.

Tot i que és temps de mones de Pasqua, aquí teniu aquesta recepta per si us queden ganes i temps de fer-la entre mona i mona.


Font de la recepta: Whole Kitchen




9 comentaris:

  1. Bona idea per farcir el brownie, queda apuntat, que a casa també ens agrada molt, fer brownies.

    ResponElimina
  2. Un brownie molt original, i segur que boníssim!

    ResponElimina
  3. Aquest, me l'apunto!! Que el teu brownie d'Oreos té molt èxit!!! M'imagino que aquest.....igual!!!
    Petons i gràcies per compartir!!!
    Olga

    ResponElimina
  4. Me encantan esas galletas asi que estoy segura de que ese brownie me gustará un montón!!
    Ana de JUEGO DE SABORES

    ResponElimina
  5. Nueva suscriptora en tu página!!! me encanta lo que subes.

    ResponElimina
  6. tus publicaciones , me son de gran ayuda.Muchas gracias. Un saludo

    ResponElimina
  7. Hace mucho tiempo que me interesa este tipo de post, muchas gracias me ha gustado mucho todo lo que has escrito.

    ResponElimina
  8. Qué rico!!! solo de verlo ya me apetece comermelo ;)

    ResponElimina