6 de setembre del 2012

CULLERADES, un nou restaurant a Reus!!!


Ja hi tornem a ser!

Comença el setembre i emprenem una nova temporada després d’un agost una mica aturat pel que fa a publicacions al bloc que no vol dir que no haguem engegat gens forn i fogons. Hem cuinat molt, malgrat la calor intensa d’aquest agost. La Mercè perquè, com diu la seva amiga Brigit, és com una matrona italiana que a tot hora té gent per casa amb ganes d’entaular-se i sopar a la fresca.

La Cori perquè ha decidit llançar-se professionalment, junt amb el seu amic Roman, a obrir un restaurant!!!!! Després d’anys darrera els fogons de casa seva vol fer un pas endavant i compartir la seva cuina amb tots nosaltres. Una cuina senzilla, sense grans pretensions, però de veritat, és a dir, cuinat amb ganes, il·lusió i amor (que encara que soni cursi posar amor a la cuina és molt important), amb bons productes i de tant a prop com sigui possible.

El restaurant es diu CULLERADES, està situat al carrer Pubill Oriol, 8 de Reus i s’inaugura avui mateix, aquells que estigueu a prop us hi podeu acostar, la Cori estarà encantada de prendre una copa de cava plegats. Si sou de més lluny, podeu fer una escapadeta cap el Baix Camp i passar-hi a fer un mos, una cullerada :)

Perquè cullerades, entre altres coses, és el que trobareu al restaurant, per anar fent boca abans de dinar-sopar, o bé per fer un petit tast.

Tot i que la Cori tindrà menys hores per dedicar al bloc, intentarem que aquest no se’n ressenti i seguirem publicant com fins ara. Fins i tot, més endavant us volem demanar d’interactuar amb nosaltres per aportar idees que ajudin a crear una “cullerada blocaire” pel restaurant.

Cotó de Sucre ha preparat uns quants pastissos per acompanyar la copa de cava amb la qual brindarem aquesta tarda per desitjar moltíssima sort al CULLERADES!!!!!!!!!!!!




30 comentaris:

  1. La meva germana viu a Reus, segur que ho coneix ja!!:)

    petonsss

    ResponElimina
  2. Ole, ole!! Li he de dir al xavi, que encara no hi he pensat! Els seus pares viuen a Reus i surten molt a sopar, ja els hi recomanarem! I quan algun dia baixem ens hi deixarem caure segur! ENHORABONA I MOLTA SORT!
    Petons
    Sandra

    PD: per cert, us podeu treure l'identificador de paraules? És bastant empipador... Merci! :P

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies. Ens agradarà molt que vingueu, aviseu-nos. Això de l'identificador si ha degut posar sol perquè nosaltres no el teníem configurat, ara ho treurem. Petons!

      Elimina
  3. Jja vaig veure moviment hi ha la Cori dins i un dia sortint del Lizarran vaig veure a la Mariona dins del restaurant que abans es deia les 7 taules. No ho acabo d'entendre és restaurant o només com a pica-pica?

    ResponElimina
    Respostes
    1. És una mica de tot, pots fer una pica-pica o dnar-sopar tipus picar. Has d'anar-hi i ja veuràs com t'agradarà :)

      Elimina
  4. felicitats per la iniciativa i molta sort!!!

    ResponElimina
  5. moltíssima sort en aquest cou projecte Cori!!! segur que serà tot un éxit!!!! petonets guapes

    ResponElimina
  6. Molta sort emprenedora!! Que et vagi molt bé i tinguis molt d'exit.
    Si vaig per Reus, ja sé on dinaré o soparé!

    ResponElimina
  7. Moltes gràcies Cristina, aquí t'esperem!

    ResponElimina
  8. moltíssima sort emprenedora¡¡ segur que us en sortiu¡¡¡ molt d'éxit¡

    ResponElimina
  9. Moltes felicitats! de ben segur que hi passarem! des de Tarragona, venir a Reus serà un momentet! petons i sort!

    ResponElimina
    Respostes
    1. I tant, jo fa més de 25 anys que vaig i vinc cada dia, jajaj! T'hi esperem!

      Elimina
  10. oh...! Felicitats, Cori! Ets una valenta! Malgrat els temps que corren, encara hi ha qui no perd la il·lusió! Cullerades...? Jo ja m'apunto l'adreça per venir-vos a visitar. I volem fotos al blog!!! Mercè, ànims que segur que també te'n surts amb una mica menys d'ajuda!! Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies! La il·lusió no s'ha de perdre mai! T'esperem!

      Elimina
  11. Felicitats i molta molta sort!
    M'ho apunto, que acaben d'inaugurar un nou rocòdrom a Reus i un dia d'aquests anirem a fer-li una visita. Així que interessa algun restaurant allà per arrodonir la visita :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies! Doncs ja ho saps, si veniu a Reus cap el Cullerades falta gent!

      Elimina
  12. Hola!

    Acabo de descobrir el vostre bloc tot escoltant RAC 1. M'agrada molt la cuina, així que aniré seguint el bloc amb atenció :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies i benvingut! Anem a donar un tomb pel Cau de la Llúdriga, ;)

      Elimina
  13. Per cert, també tinc un bloc on hi poso coses ben diverses, una d'elles, cuina, hi sou benvingudes a tafanejar si voleu

    ResponElimina
  14. Bon dia!!
    Voldria saber quins dies tanqueu.
    Molta sort,
    Elisabet

    ResponElimina
  15. Moltes felicitats i molta sort per aquesta nova aventura!!!!
    Igual ens apropem algun dia...estem a propet de Móra d'Ebre!!
    Salut!
    Olga

    ResponElimina
  16. Hola Cori!
    Podem saber quin tipus de carta i menús fareu al Restaurant?
    Passarem aviat per fer un tastet!

    Tina T.

    ResponElimina
  17. Enhorabona! Una iniciativa fabulosa i amb molt de coratge, pels temps que corren. Cori, et passarem a visitar i ens donarem a coneixer.
    Nani

    ResponElimina
  18. Hola!
    Ultimament Reus no hi ha qui el pari amb tota l'oferta gastronòmica que ens ofereix, així que us dono la benvinguda i us desitjo molt éxit!
    També venia a veure si hi trobava la recepta de la marevallosa salsa brava i la lassanya d'albergínia, i el magnific pastis ombre cake de color rosa! Especialment aquestes tres receptes en van fascinar!

    ResponElimina
  19. Ara ja puc dir que he vingut!!! moltes gràcies pel sopar i encantada de possar-vos cara, tot i que a la Mercé ja ni poso des del Setembre (del dia de la presentació del llibre de la Mariona Quadrada).

    Ptnts

    ResponElimina